Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Zadru

Silovanje maloljetnice: Izdana tjeralica za mladićem koji je osuđen na sedam godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić koji je nedavno osuđen na sedam godina zatvora za grupno silovanje, nasilje i ucjene nad 15-godišnjom djevojčicom iz okolice Zadra se nalazi u bijegu. Županijski sud u Zadru je ovog tjedna raspisao tjeralicu za njim.

Zbog grupnog silovanja, nasilja i ucjene nad 15-godišnjom djevojčicom nedavno je osuđen mladić na sedam godina zatvora. Županijski sud u Zadru za njim je ovog tjedna raspisao tjeralicu.

"Svih šestero okrivljenika se branilo sa slobode, a prvoookrivljenik nije došao na objavu presude. S obzirom na to da mu je izrečena kazna više od pet godina zatvora onda mu je po zakonu obvezno određivanje istražnog zatvora", za Zadarski.hr je rekla sutkinja Sandra Radanović, koja je 29. srpnja donijela presudu u tom postupku.

Dodala je da je ga policija nije pronašla nja njegovoj adresi, a kada ga pronađu će biti priveden.

Drugookrivljeni je osuđen na kaznu od dvije godine i šest mjeseci zatvora, trećeokrivljeni je dobio tri godine, a četvrtookrivljeni godinu dana zatvora. Za dvojicu maloljetnika izrečena je uvjetna kazna.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Šestorica mladića iz okolice Zadra kriva za silovanje 15-godišnje djevojčice: Ovo su kazne

Petooptuženi maloljetnik osuđen je na tri godine pridržaja maloljetničkog zatvora, a šestookrivljenom maloljetniku izrečena je obaveza psihosocijalnog tretmana i 100 sati rada za opće dobro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene