Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKRENUTA ISTRAGA

Horor u Karlovcu: Prikrao se sinu dok je spavao i izbo ga nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Karlovcu pokrenulo je istragu protiv 85-godišnjeg Karlovčanina zbog osnovane sumnje da je 16. ožujka na spavanju s više uboda nožem htio ubiti svog 54-godišnjeg sina, objavio je ŽDO.

ŽDO u priopćenju navodi da je 26. ožujka bila provedena dokazna radnja prvog ispitivanja uhićenika, rođenog 1937. zbog "kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju".

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen

Osnovano se sumnja da je okrivljeni 85-godišnjak 16. ožujka 2022., u obiteljskoj kući u Karlovcu, u cilju da usmrti 54-godišnjeg sina, ušao u njegovu sobu i dok je on spavao, nožem mu zadao više ubodnih rana. Pri tom 54-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, a stjecajem okolnosti nije nastupila smrtna posljedica, dodaju iz ŽDO-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUĐENJE ZA STRAVIČAN ČIN Dvojica optuženih za mučko ubojstvo varaždinskog profesora pušteni na slobodu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAPAO JE NOŽEM Potvrđena optužnica zbog stravičnog ubojstva žene u Splitu

Sudac istrage je u cijelosti prihvatio prijedlog Državnog odvjetništva da se okrivljenom 85-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela,te je osumnjičenik u istražnom zatvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene