Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAO JE NOŽEM

Potvrđena optužnica zbog stravičnog ubojstva žene u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potvrđena je optužnica protiv 55-godišnjeg muškarca zbog ubojstva 44-godišnje bivše partnerice u studenome prošle godine.

Vijeće splitskog Županijskoga suda u četvrtak je potvrdilo optužnicu protiv 55-godišnjeg muškarca zbog stravičnog ubojstva žene u Splitu u studenome prošle godine.

Optužnica ga tereti da je 30. studenog 2021. godine oko 14:53 sati, prema unaprijed stvorenoj nakani da usmrti bivšu izvanbračnu partnericu, ušao u trgovački centar "Lidl" u kojem je ona bila zaposlena kao prodavačica. Prišao je 44-godišnjakinji i nožem joj zadao više ubodno-reznih rana pa je ona ubrzo preminula zbog brojnosti i težine ozljeda, navodi Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Psihološka pomoć radnicima Oglasili se iz trgovine u kojoj je žena nasmrt izbodena: ''Duboko smo potreseni"

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Trogiru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 PROCURILI DETALJI Osumnjičeni za ubojstvo splitske liječnice pokušao se riješiti krvavih dokaza, ali odala ga je – kći

U optužnici se navodi i da je bio svjestan da ubodima nanosi teške bolove i patnje žrtvi te je želio njezinu smrt, jer je prestao s ubadanjem tek nakon što su ga druge osobe zaustavile i nakon što mu je nož ispao iz ruke. Optuženi je, kako također stoji u optužnom aktu, 44-godišnjakinju prije toga duže vremena ponižavao, novčano iskorištavao, vrijeđao, s njom se svađao i upućivao joj prijetnje zbog čega se ona s djetetom odselila kod roditelja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene