Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba privedena

Napad u Zagrebu: Maskirani huligani upali u lokal, vlasnici (60) razbili glavu i pretukli mladića

Mjesto napada na kafić pored NSB-a (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Mjesto napada na kafić pored NSB-a (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mjesto napada na kafić pored NSB-a (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mjesto napada na kafić pored NSB-a (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto napada na kafić pored NSB-a (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Policija je u 18:15 dobila dojavu o napadu koji se dogodio u kafiću nedaleko od zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice (NSK). Tijekom napada je desetak maskiranih huligana pretuklo tri osobe, među njima i 60-godišnju vlasnicu lokala kojoj su razbili glavu. Kako doznajemo od policije, vlasnica je prevezena u bolnicu. Jedna je osoba privedena, a policija traga za ostalim napadačima.

Najmanje deset maskiranih huligana upalo je u srijedu poslijepodne u zagrebački lokal "Dalmatinka" nedaleko od  NSK te su ga demolirali. Pretukli su tri osobe: vlasnicu kafića (60), te dva mladića koji su se zatekli na mjestu napada. Kako doznajemo od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podnesena prijava Četvorica protiv jednoga: Pretukli muškarca, teško je ozlijeđen Ivan Mikuljan Stigla presuda Mladić oslijepio nakon premlaćivanja: "Sin HDZ-ovca Culeja i ostali moraju u zatvor, od mene su napravili invalida"

Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.

Nakon što su izašli iz kafića, maskirani su huligani krenuli u obližnju trgovinu i na pod bacili jednog muškarca. Nisu poznate težine njegovih ozljeda.

Navodno je ista skupina huligana pravila nered i u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici. Tamo su se zaputili prateći mladića koji je pobjegao iz kafića. Prema neslužbenim informacijama, u predvorju knjižnice su ga i napali. Nije poznata težina njegovih ozljeda.

Policija je tijekom napada u knjižnici dobila dojavu o remećenju javnog reda i mira. Nakon dolaska na teren, nisu zatekli niti jednog od napadača. Međutim, kako doznajemo iz policije, jedna je osoba privedena na ispitivanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene