Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski turist Zoran Tomić, navodno je zaspao na stijeni te se prevrnuo u provaliju, pao na kamenje i na mjestu poginuo. Njegovo je tijelo pronašao slučajni prolaznik.


Dvadesetrogodišnji Hrvat Zoran Tomić nakon što se fotografirao na zidinama grada Bolzana u Italiji, zaspao je na zidinama, a nekoliko munuta nakon toga pao je sa stijena u provaliju od 30 metara i poginuo.

Zagreb: Izbio požar u kući, jedna osoba poginula

Vezani članci Pad kabine žičare u Italiji Djeda istražuje tužiteljstvo: Slučaj navodne otmice jedinog preživjelog u padu žičare razmatra i talijanska vlada Pad kabine žičare u Italiji Nestao dječak koji je jedini preživio pad žičare u Italiji: "Otet je iz obitelji s kojom je odrastao..."

Misleći najprije da tamo spava, tijelo je pronašao slučajni prolaznik koji se šetao pored zida, no kad je shvatio kako je pao sa zida visokog 30 metara, pozvao je policiju, prenosi Daily Mail.

Policijsko je vještačenje otkrilo da je dvadesettrogodišnji Zoran umro odmah nakon što je udario u stijene. Zaključili su da je do nesreće najvjerojatnije došlo jer je zaspao na vrhu gradskih zidina.

Ako ste turist na ovoj destinaciji, pazite što radite s odjećom!

Nesretni je mladić zaspao na stjeni na kojoj je samo nekoliko minuta prije ovog strašnog događaja uživao u pogledu na talijanski grad Bolzano.

Tomić je u Italiju je stigao sa svojim bratom te je odlučio obići Bolzano jer su čuli da tamo postoji nekoliko dobrih nogometnih klubova kojima su se htjeli priključiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook