Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa prerasla u tučnjavu

HDZ-ovac Ivica Modrić pritvoren uz kaznenu prijavu zbog teškog ozljeđivanja pješaka u Zagrebu

Ivica Modrić (Foto: HOPS)
Ivica Modrić (Foto: HOPS) Foto: HOPS
Zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 61-godišnjeg Ivice Modrića, osumnjičenog za teško ozljeđivanje 32-godišnjeg pješaka, prije 10 dana u zagrebačkom naselju Vrbik te je predan pritvorskom nadzorniku.

Istragom je utvrđeno da se osumnjičeni 61-godišnjak, vozeći 28. ožujka osobni automobil na Vrbiku, verbalno sukobio s 32-godišnjim pješakom, priopćila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Verbalni sukob je prerastao u fizički pri čemu je 61-godišnji vozač teško ozlijedio 32-godišnjeg pješaka.

Osumnjičeni 61-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava, dodaju iz PU zagrebačke.

U medijima je ranije objavljeno da je osumnjičeni 61-godišnji vozač Ivica Modrić, član osječkog gradskog HDZ-a. Zbog navedenog događaja iz HDZ-a su u četvrtak, 4. travnja, izvijestili da je 51-godišnjak do daljnjega suspendiran sa svih stranačkih dužnosti.

"HDZ žali zbog ovog izgreda. HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića", izvijestio je HDZ navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendiran sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.

Također 61-godišnjeg Modrića je Uprava Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS), opozvala prije dva dana s mjesta člana Uprave. (Hina)

Aktualno Djevojčica za koju nismo ni trebali znati, ali sudbina je htjela da ju upoznamo: Ovo je priča o malenoj Mili Rončević, koja je ujedinila cijelu Hrvatsku Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 1 Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 1 Foto: Obiteljski album Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 2 Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 2 Foto: Obiteljski album Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 3 Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 3 Foto: Obiteljski album Marin, Sanja i Mila Rončević (Foto: Dnevnik.hr) Marin, Sanja i Mila Rončević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marin Rončević (Foto: Dnevnik.hr) Marin Rončević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +3 Sanja i Mila Rončević (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Djevojčica za koju nismo ni trebali znati, ali sudbina je htjela da ju upoznamo: Ovo je priča o malenoj Mili Rončević, koja je ujedinila cijelu Hrvatsku 1/9 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene