Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA PROVODI ISTRAŽIVANJE

HDZ-ovac Ivica Modrić suspendiran sa stranačkih dužnosti i opozvan s mjesta člana Uprave HOPS-a zbog optužbi da je napao mladića

Ivica Modrić (Foto: HOPS)
Ivica Modrić (Foto: HOPS) Foto: HOPS
Član HDZ-a i Uprave Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS) Ivica Modrić, za kojeg su mediji objavili da je prije tjedan dana na zagrebačkom Vrbiku teško ozlijedio 32-godišnjeg mladića, do daljnjeg je suspendiran sa svih stranačkih dužnosti, doznaje se u HDZ-u, dok je policija potvrdila da o tom slučaju provodi kriminalističko istraživanje.

"HDZ žali zbog ovog izgreda, HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića", izvijestili su iz HDZ-a navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendiran sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.

Nadzorni odbor Hrvatskog operatora prijenosnog sustava d.o.o. (HOPS) donesena je odluka o opozivu člana Uprave Ivice Modrića.

"Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane", navedeno je u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica Nada Kolega.

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi kriminalističko istraživanje o incidentu koji se dogodio 28. ožujka u Vrbiku.

S obzirom da je 32-godišnjak teško ozlijeđen, zbog čega je bio hospitaliziran, provest će se istražne radnje i utvrditi okolnosti, o čemu ovisi kvalifikacija kaznenog djela, za koje će biti podnijeta odgovarajuća prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navela je policija. (D.B./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene