Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Građevinar Pero krao od kokica do bušilica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velikogorički policajci uhvatili su 29-godišnjeg građevinskog radnika koji je krao po kućama, čija pročelja i krovove je obnavljala tvrtka u kojoj je radio, a među njegovim plijenom, uz motorne pile, bušilice, brusilice i slično, našlo se i pet kokoši.

Policija je danas izvijestila da je dobar dio ukradenih stvari pronašla, ali nažalost ne i kokoši. Kako je rečeno, riječ je o "crno-bijelo-šarenim kokošima" koje je "stari" poznanik policije, 41-godišnji Pero L., navodno noću sredinom prosinca prošle godine ukrao iz otvorene garaže u mjestu Mičevac.

Pročitajte i ovo Marijan Ravlić - 1 EMISIJA PROVJERENO Nevjerojatna priča o osuđenom građevinaru koji izdaje račune za poslove koje nije obavio: "Prevaranata će biti, ali gdje je sustav da to spriječi?" PR Diamond DrillPro Ocijenili vrhunskih majstori: Najbolji nastavci za savršeno izbušene rupe

Osim peradi, 42-godišnji vlasnik garaže ostao je bez motorne pile, udarne bušilice, kosilice i flakserice. Policija je uspjela pronaći otuđeni alat, ali ne i koke o sudbini kojih se za sada ništa ne zna.

Pero, koji je do sada skupio 20 kaznenih prijava, većinom zbog krađa, navodno je otuđio motornu pilu još jednom 41-godišnjaku iz Mičevca.

Policija ga sumnjiči da stoji i iza provale u kuću 57-godišnjakinje u mjestu Petina kojoj je ukrao odjeću, televizor, satelitski uređaj,
kružnu pilu, kompresor za zrak, električnu pilu i brusilice.

Osumnjičeni Pero prijavljen je velikogoričkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene