Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IPAK DOLIJAO

"Filmska" potjera kroz centar Rijeke: Ukradenim automobilom bježao policiji pa razbio dva parkirana vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki policajci u četvrtak ujutro imali su pravu "filmsku" potjeru za kradljivcem automobila.

51-godišnjeg državljana Bosne i Hercegovine policija sumnjiči za krađu. Naime, on je u četvrtak pokušao pobjeći prometnim policajcima koji su uočili ukradeni automobil marke Peugeot.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Sjedeći za volanom ukradenog Peugeota, 51-godišnjak je ignorirao znakove policije za zaustavljanje te stisnuo papučicu gasa. Bježeći policiji i povećavajući brzinu, u centru Rijeke udario je u dva parkirana osobna vozila.

Istragom je utvrđeno da je sredinom srpnja ove godine na području Krimeje u Rijeci ukrao automobil marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka te se istim koristio do četvrtka kad ga je zatekla policija. Osim toga, utvrđeno je da je nakon krađe automobila na području Zameta u Rijeci izazvao prometnu nesreću i napustio mjesto događaja.

Ukradeni automobil mu je oduzet i bit će vraćen vlasniku, a materijalna šteta cijeni se na oko 35.000 kuna. 51-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene