Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Centrala Općinskog suda u Varaždinu danas je u 11, 50 sati zaprimila anonimnu dojavu da je u zgradi postavljena bomba. Objekt je evakuiran, a protueksplozijskim pregledom utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi.


'Nakon zaprimljene dojave zgrada suda je evakuirana, a djelatnici Pu varaždinske obavili su pirotehnički pregled zgrade i okoline', izjavila je Marina Kolarić, glasnogovornica varaždinske policije. Dodala je da eksplozivno sredstvo nije pronađeno te da se radilo o lažnoj dojavi. PU varaždinska nastavlja istragu kako bi otkrila počinitelja.

Vezani članci Avion Ryanaira, ilustracija Zrakoplov Ryanaira zbog prijetnje bombom prisilno sletio u Berlin: "Putnici su mogli nastaviti let za Poljsku na rezervnom zrakoplovu" Policija, ilustracija U Varaždinu pronađen teško ozlijeđeni 35-godišnjak, ležao je bez svijesti: Vjerojatno ga je napalo više osoba

Jutros u 9, 20 lažna telefonska dojava zaprimljena je prije samog početka sjednice šibenskog Poglavarstva. Zgrada je evakuirana, a protueksplozivnim pregledom ustanovljeno je da se radilo o lažnoj dojavi.