Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica Albanaca

'Pali' s 10,7 kilograma heroina kod Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Karasovići, kod Dubrovnika, jučer je od dvojice Albanaca zaplijenjeno više od 10,7 kilograma heroina, čija se vrijednost procjenjuje na preko četiri milijuna kuna, izvijestila je policija.

Droga je pronađena u automobilu kojima su do hrvatske granice oko podneva došla dva 39-godišnja državljana Albanije.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Ilustracija Drama u Dubrovniku Majka i dvoje djece pojeli gumene bombone pa završili u bolnici, istraga je u tijeku

Tijekom obavljanja granične kontrole suradnjom policajaca iz postaje Gruda i djelatnika mobilne jedinice carine uočene su preinake ispod upravljača vozila zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje. Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga automobila te je u posebno napravljenom spremniku ispod instrument-ploče u automobilu, pronađeno 20 paketića u kojima se nalazio heroin, ukupne težine 10.754 grama, navodi se u službenom policijskom izvješću.

Pokušali prošvercati 198 kilograma duhana

Vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na preko četiri milijuna kuna, dok bi miješanjem s raznim 'punilima' radi povećanja mase, u uličnoj preprodaji postigao i znatno veću cijenu.

Dvojica državljana Albanije su uhićena i dovedena na kriminalističko istraživanje, a očekuje ih kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene