Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namijenjen preprodaji

Pokušali prošvercati 198 kilograma duhana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pretrage automobila trojice hrvatskih državljanja 28. srpnja na području mjesta Štitar, policija je pronašla 198 kilograma duhana

Policijski službenici PP Županja, a u suradnji sa službenicima Odjela organiziranog kriminaliteta PU Vukovarsko – srijemske, proveli su kriminalističko istraživanje nad tri punoljetna hrvatska državljanina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Pročitajte i ovo Podzemna prostorija za duhan Ogromna kazna Kod Bjelovara pronađena skrivena podzemna prostorija za nezakonitu djelatnost Nikotinske vrećice Zabranjeno za mlađe od 18 Novi opasni trend zahvatio i hrvatske učenike: "Utječe na mozak djeteta, izaziva euforiju i konfuzno stanje"

U Hrvatskoj 'palo' 4,8 milijuna cigareta i 40 tona duhana

Taj trojac je od strane policije uočen 28. srpnja kako na području mjesta Štitar, u blizini državne granice, stavljaju u automobil crne vreće. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga vozila te je pronađeno ukupno 198 kilograma sitno rezanog duhana koji je prethodno prebačen iz Bosne i Hercegovine, a namijenjen je daljnjoj preprodaji na području Republike Hrvatske. Iz policije navode da su nakon kriminalističkog istraživanja tri punoljetna hrvatska državljanina predani pritvorskom nadzorniku te da je protiv njih podnesena i kaznena prijava. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene