Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaključale je u kuću

Dvije žene pretukle staricu u njezinu stanu pa je opljačkale: Razbile joj zube, izudarale po tijelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije žene ušle su u kuću 75-godišnjakinje, a kada ih je primijetila, poprskale su je sprejem i pretukle, opljačkale te zaključale u kući.

Dvije žene u srijedu ujutro ušle su u otključanu kuću starije žene u Ulici Franje Košćeca u Varaždinu. Nakon što su je zatekle u hodniku kuće, odgurnule su je, poprskale sprejem i izudarale po glavi i tijelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Nasilne kradljivice pretražile su kuću te otuđile zlatni nakit i novac, ukupne vrijednosti od više tisuća kuna, nakon čega su 75-godišnjakinji onesposobile telefon te je zaključale u kuću.

Ozlijeđena gospođa primila je liječničku pomoć. Utvrđeno je da je zadobila ozljede u vidu hematoma na glavi, puknuća zuba i nateknuća rebara. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku počiniteljica navedenog kaznenog djela, javila je Pu varaždinska.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene