Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Trešnjevci

Drama u Zagrebu: Muškarac se namjerno zabio u automobil u kojem su bili žena i dijete

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Policija je izvijestila kako je u subotu na Trešnjevci u kasnim popodnevnim satima došlo do svađe na parkiralištu, nakon koje se muškarac svojim vozilom zabio u vozilo u kojem su bili drugi muškarac, žena i dijete.

Zagrebačka policija izvijestila je da je u subotu oko 18:15 sati, na Trešnjevci, u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića, na parkiralištu, nakon verbalnog i tjelesnog sukoba s 58-godišnjakom, 49-godišnjak osobnim automobilom marke Nissan novogradiških registarskih oznaka namjerno naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Suzuki zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

U automobilu su se kao putnici nalazili 31-godišnjakinja i dijete. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a naknadno je liječničku pomoć zatražio 49-godišnjak te mu je ona pružena u Kliničkoj bolnici Sestre Milosrdnice.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene