Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji nesreće

Djevojka (23) je pala sa sedam metara u adrenalinskom parku kažu: "Želimo da što prije bude dobro"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se istražuju okolnosti nereće u adrenalinskom parku u Osijeku. Tamo nam kažu da je njihova oprema u redu.

Osječka policija i dalje ne izlazi u javnost sa detaljima strašne nesreće koja se u subotu dogodila u adrenalinskom praku u Osijeku kada je djevojka (23) pala i teško se ozlijedila. 

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Ozlijeđena djevojka hitno je prebačena u KBC Osijek gdje su joj ustanovljene teške i po život opasne ozljede.

"Još je prerano govoriti o detaljima. Okolnosti nesreće se utvrđuju", rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Dodao je kako su u policiji danas provjeravali stanje ozlijeđene djevojke te da je ono nepromijenjeno.

Kako doznajemo, djevojka je u adrenalinskom parku bila u sklopu team buildinga. Pala je sa sedam metara visine. 

"Svi smo bili u šoku kad se to jučer dogodilo. To nam je prva nesreća. Odmah smo zvali hitnu pomoć i policiju, sve po protokolu, rekla nam je Danijela Lukić, voditeljica parka i dodala da su jučer nakon nesreće park odmah zatvorili. Danas opet rade.

Odbacuje odgovornost da je njihova oprema zakazala. 

"Naša oprema je u redu. Svake godine je atestiramo. Svi koji dolaze u parku, prođu školicu, a naši vodiči su tu da im dodatno objašnjavaju što trebaju raditi. Ali svatko za sebe snosi odgovornost. Ona je pala s druge razine. Obišla je cijeli pogon, trebala se spustiti dolje. Istraga će otkriti što se točno dogodilo", dodala je.

 "Čuli smo se sa bolnicom, rekli su nam da joj se stanje stabiliziralo. Samo da ona bude dobro. Najveća briga nam je da ona ozdravi", dovršila je voditeljica parka. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene