Brat slavnog boksača Filipa Hrgovića, Matija Hrgović nakon četiri mjeseca provedena u pritvoru zagrebačkog Remetinca zbog neovlaštene proizvodnje i preprodaje droge, izašao je na slobodu, ali kao osuđen čovjek.

Galerija


On se nagodio s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu na kaznu od 14 mjeseci, a ona mu je pretvorena u djelomični uvjet, odnosno šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, dok je za preostalih osam mjeseci dobio četverogodišnji rok kušnje.

Vezani članci Filip Hrgović Filip Hrgović otkrio zašto misli da će biti odličan otac jednog dana i zašto bi u škole uveo boks Filip i Marinela Hrgović Kako je Filipa Hrgovića supruga iznenadila za rođendan i zašto se ošišao na nulu: "Sva sreća da sam lijep"

Ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 15.000 kuna, a ostao je i bez 14.000 kuna koje mu je policija oduzela prilikom pretresa jer se sumnja da potječu od preprodaje opijata, javlja Jutarnji list.  Ivan Kuretić (26), s kojim je uhvaćen, ostaje do daljnjega iza rešetaka jer je prekršio uvjetnu kaznu, piše list.

Policija je 30. svibnja na području Sesveta u automobilu kojim se koristi Hrgović uočila plastični paket omotan crnom samoljepljivom trakom. Hrgović je sjedio na suvozačkom mjestu.

Ispod njegovih nogu u automobilu pronađeno je 263 grama kokaina. Pretražena je i obiteljska kuća kojom se njih dvojica koriste, pri čemu je pronađeno ukupno 53,2 grama marihuane te 15 plastičnih omota s tragovima marihuane obljepljenih smeđom selotejp-trakom.

Pretražen je i dom u kojem živi Kuretić, a koji se kao i prethodno pretražena kuća nalazi na području Sesveta. U prostoru doma pronađena je metalna improvizirana preša s tragovima kokaina.