Policajac, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj)
Policajac, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Foto: Pixsell,Ivo Cagalj

Muškarac (45) u petak 2. kolovoza napao je policajce koji su izašli na teren zbog prometne nesreće u Sesvetama Ludbreškim.


Napadnuti policajci izišli su na teren u Vinogradsku ulicu u Sesvetama Ludbreškim, gdje se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Automobil je vozio pijani 35-godišnjak, vozio je brzo i zahvatio bankinu pa sletio s ceste i udario dvije dvorišne ograde. Nakon nesreće vozač je ostavio oštećeni automobil na mjestu događaja te sjeo u drugo vozilo kojim je upravljao 19-godišnjak i pobjegao s mjesta događaja, priopćila je varaždinska policija.

Vezani članci Stjepan Simović Šef dubrovačkih vatrogasaca pijan skrivio nesreću, iz HVZ-a ljutiti: "Ovo je još jedan dokaz što može izazvati neodgovorno ponašanje" Policija, ilustracija Pijan i bez vozačke dozvole izazvao nesreću u Đakovu, pa dobio kaznu od 47.700 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg svjetlosnim i zvučnim signalima zaustavili su navedeno osobno vozilo u Sesvetama Ludbreškim, te se 35-godišnji počinitelj prometne nesreće dao u bijeg, pri čemu su ga spriječili policijski službenici uporabivši nad njim sredstva prisile.

U tom trenutku 45-godišnji muškarac koji se nalazio u istom vozilu izišao je iz vozila te verbalno i fizički napao policijske službenike, koji su njega također svladali uz uporabu sredstava prisile.

Navedenog 45-godišnjaka priveli su na kriminalističko istraživanje. Jedan policijski službenik je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede su mu okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 45-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.