Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrečena jedinstvena kazna

Riječkom monstrumu 38 godina za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samir Bajrić iz Velike Kladuše u BiH osuđen je danas nepravomoćno na Županijskome sudu u Rijeci na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 38 godina zbog silovanja i ubojstva svoje 41 godinu starije stanodavke te krađe.

Sudsko vijeće kojim je predsjedala sutkinja Đurđa Jovanić osudilo je 23-godišnjeg Bajrića na osam godina zatvora zbog silovanja, jednu godinu zbog krađe te 37 godina zbog teškog ubojstva, za što mu je izrečena jedinstvena kazna od 38 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Liječnik u Slavoniji osuđen zbog pokušaja silovanja i bludnih radnji, žrtve su bile mlađi muškarci

Bajrić je 18. svibnja 2008. godine navečer u mjestu Kosi u općini Viškovu, u blizini Rijeke, pozvonio na vrata svoje stanodavke, u čijoj je kući unajmio stan s posebnim ulazom. Pošto mu je otvorila vrata, više ju je puta šakom udario u glavu i tijelo, srušio i silovao, a kako bi je spriječio da viče, utvrdilo je sudsko vijeće, ugurao joj je dio pidžame u usta i ugušio je.

>> Sin pronašao mrtvu majku s ranama po glavi

Truplo je sakrio ispod stubišta kuće i prekrio ga, a iz stanodavkina je stana uzeo zlatni nakit i bižuteriju te se automobilom odvezao do Viškova, gdje je bacio krvavu odjeću i sakrio nakit, a zatim se vratio u stan, gdje je proveo noć. Obrazloženje presude bilo je zatvoreno za javnost. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene