Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sin pronašao mrtvu majku s ranama po glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u mjestu Ferenci u općini Viškovo pokraj Rijeke jutros je sin našao majku mrtvu, a policija nakon pregleda tijela sumnja u ubojstvo, priopćeno je danas iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Tijelo 62-godišnje žene 27-godišnji sin našao je ispod stubišta u 7 sati. Očevid su obavili policajci predvođeni istražnim sucem Županijskog suda u Rijeci Duškom Tišmom, a nazočna je bila i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ivanka Vidović Vinketa. Liječnik sudske medicine Valter Stemberga na temelju rana po glavi pretpostavlja da je riječ o ubojstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrabra reakcija građana Razbojnik napao staricu (86), ona u bijegu pala, a on je počeo skidati i legao na nju Sanacija crne jame - 3 Nakon desetljeća Odzvonilo otrovnoj crnoj jami u općini Viškovo: "Predugo smo čekali na ovo"

Tijelo je prevezeno na riječki Zavod za sudsku medicinu gdje se obavlja obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

U nadležnoj policijskoj postaji u tijeku je razgovor s dvojicom podstanara koji žive u toj kući kako bi se prikupila sva saznanja o ovom događaju. U kući živi još i suprug ubijene. Policija nastavlja istragu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene