Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Večeras je policija izvijestila o još jednoj prometnoj nesreći, a neslužbeno se doznaje da je nesreća završila sa smrtnom posljedicom.


Večeras oko 20.45 sati na državnoj cesti između Brestovca i Daranovaca, dogodila se prometna nesreća. Požeški portal javlja kako neslužbeno doznaju da je u nesreći smrtno stradao muškarac.

Vezani članci Policija, ilustracija Vozač zaspao pa autom sletio u jarak: Ozlijeđena cijela obitelj, dvoje djece ima teške ozljede Josip Mataija, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Četiri glavne ubojice na cestama ove godine odnijele su 131 život, a jedan od njih opasniji je no što vozači misle: ''U nekom trenu postaje i gori prekršaj od alkohola''

U trenutku prometne nesreće naišao je jedan požeški liječnik koji je na licu mjesta pokušao reanimirati ozlijeđenu osobu do dolaska hitne medicinske pomoći, piše požega.eu.

Prema riječima očevidaca pješak se kretao cestom iz pravca Brestovca, a u istom pravcu se kretalo i vozilo koja je na njega naletjelo. Nakon policijskog očevida bit će poznati detalji ove nesreće.