Nesreća kod Požege (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Nesreća kod Požege (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Nedaleko od Požege automobil je u mjestu Zagrađe naletio na petogodišnju djevojčicu koja je prebačena u požešku bolnicu.


"Ne možemo ovog trenutka još ništa komentirati jer je dijete u obradi", kratko su za 24sata komentirali s prijema Hitne pomoći Opće županijske bolnice Požega.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Irma Balog Detalji ubojstva u Piškorovcu: Uhićenog muškarca žrtva je već prijavljivala za obiteljsko nasilje?

Djevojčica je s ocem bila kod djeda kada su izašli kupiti sladoled. Srećom, vozač je iz sela i vozio je lagano

"Cijela obitelj je sjedila pod sjenicom i najstariji zet je s kćerkom i nećakinjom izašao kupiti sladoled. I kad je kupio prvoj, dijete je krenulo iza kamiona, u tom trenutku naišlo je vozilo odozgora. Srećom pa je čovjek tu iz sela, rođak, lagano vozio, što je jako bitno. Zadnjim kotačem je uhvatio djetetu nogu, stavili smo je u auto i odvezli je na Hitnu. Zasada nemamo više informacija", rekao je za 24 sata djed djevojčice,