Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skrivio 2 nesreće u sat i pol

70-godišnji vozač jučer u Požegi autom udario biciklisticu pa pješakinju i ozlijedio ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (70) prvo je u Ulici sv. Roka oko 9:25 neoprezno pretjecao 61-godišnjakinu na biciklu, pa joj desnim ogledalom udario u ručku upravljača bicikla, zbog čega je pala. Malo kasnije, u 10:45, na raskrižju ulica Priorljavska-Stjepana Radića-Cirakijeva nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom i udario je u 55-godišnju pješakinju.

Sedamdesetogodišnji vozač u ponedjeljak je u Požegi skrivio dvije prometne nesreće, u kojima je prvo ozlijeđena biciklistica, a nešto više od sat vremena kasnije i pješakinja, izvijestila je u utorak policija.

Oko 9:25 u Ulici sv. Roka, 70-godišnji vozač Peugeota požeških registracijskih oznaka, pri neopreznom pretjecanju 61-godišnjakinje desnim je ogledalom udario u ručku upravljača bicikla, zbog čega je biciklistica pala na kolnik i pritom zadobila lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna crni niz Što se to događa: U naletima automobila u Požegi ozlijeđeno troje ljudi

Zatim, oko 10:45 u Požegi na raskrižju ulica Priorljavska-Stjepana Radića-Cirakijeva nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom i udario je u 55-godišnju pješakinju, koja je lakše ozlijeđena.

Protiv 70-godišnjaka slijede prekršajni nalozi, najavila je požeško-slavonska policijska uprava.

Izvijestila je i da je jučer oko 13:20 u Požegi teže ozlijeđen 18-godišnji pješak. Na obilježenom pješačkom prijelazu u Ulici sv. Roka 68-godišnji vozač Audija požeških registarskih oznaka nije se zaustavio i udario je u mladića.

Nad vozilom je obavljen izvanredan tehnički pregled te je utvrđeno da ima neispravan kočni mehanizam. Protiv 68-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene