Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

S novinarskom diplomom u farmaceutski biznis!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vedrana Mikez svoje je znanje i ideje pretočila u tabletu koja posješuje raspoloženje kod ljudi, a vrijeme provodi i dizajnirajući prostor i plešući balet.

Diplomirana novinarka Vedrana Mikez svoje mjesto pod suncem pronašla je u kemijskom laboratoriju! Svoje dobre ideje i znanje prikupljeno iz mnogo pročitanih knjiga pretočila je u tabletu koja pospješuje raspoloženje kod ljudi.

Ivan je osmislio aplikaciju koju koriste kruzeri diljem svijeta

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Njen dodatak prehrani isključivo je biljnog podrijetla, a tajna je u aminokiselini triptofanu, koja u mozgu potiče stvaranje hormona sreće. Za njen proizvod već stižu narudžbe iz Velike Britanije i SAD-a, a osim u laboratoriju, Vedrana vrijeme provodi dizajnirajući prostor i plešući balet.

Priču o njoj pogledajte večeras u 19 i 15 u Dnevniku Nove TV, u sklopu rubrike Bolja Hrvatska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene