Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igračke

Volvo S90 - Nove fotografije…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom su se još jednom proširile fotografije umanjenog modela, makete ili jednostavnije igračke nasljednika Volva S80, odnosno novog S90 čija će prodaja započeti početkom iduće godine u Kini, a nedugo zatim će stići i na ostala svjetska tržišta.

 

Pročitajte i ovo Najsigurniji automobil na svijetu (Foto: Volvo) Sigurnost na prvom mjestu Istraživanje koje se nikad ne šali - najsigurniji automobil u povijesti napokon nam dostupan Slika nije dostupna Švedska vizija luksuza Volvo S90 stiže do kraja ove godine

Podsjetimo, prve fotografije su se pojavile tijekom ovog ljeta i navodno je riječ o primjercima koje je netko od radnika otuđio iz tvornice kojoj je povjerena izrada maketa koje će vrlo vjerojatno biti dio promotivnog programa vezanog uz ovaj automobil. Štoviše, insajderi iz Volva su tada navodno potvrdili kako je riječ o "pravoj stvari".

Sada je stigao još jedan set fotografija koji nam vrlo vjerno prikazuje kako bi trebao izgledati novi švedski adut u segmentu poslovnih limuzina.

Ukratko recimo kako Se lako mogu vidjeti snažni utjecaji konceptnih modela Concept Coupe i Concept Estate. Ovaj potonji će vjerojatno još veći utjecaj imati na očekivani V90 odnosno karavansku izvedbu modela S90.

Najveće se sličnosti mogu primijetiti na prednjem kraju automobila, odnosno maski motora i prednjim svjetlima s LED svjetlima za dnevnu vožnju koje u Volvu zbog njihova oblika nazivaju Thorov čekić. Nadalje, linija krova je spuštena na stražnjem dijelu vozila kako bi se stvorio privid dinamičnijeg vozila, a tu su i velika stražnja svjetla C oblika s uočljivijim natpisom Volvo između njih i sl. Također, čini se kako će S90 biti značajno veći od modela S80 što bi se prvenstveno trebalo pozitivno odraziti na ponudu prostora na stražnjoj klupi.

Na kraju podsjetimo kako je Volvo već potvrdio da bi S90 na tržišta trebao početi pristizati tijekom iduće godine te kako će se temeljiti na SPA (Scalable Product Architecture) platformi, dok će ponuda motora biti preuzeta iz modela XC90, odnosno osnovu će činiti 4-cilndrični pogonski strojevi, a svakako se može očekivati i hibridna izvedba. U Volvu su potvrdili i kako će S90 biti luksuzni automobil bogate opreme i vrhunske izrade, a nakon limuzine na tržište će stići i spomenuti karavanski V90 te njegova "off-road" izvedba V90 Cross Country.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene