Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Volkswagen Buba, Mario Petreković i Baby Dooks imaju novi hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Petreković i Baby Dooks snimili su u Studiju smijeha spot za pjesmu Bakica, u funky stilu, čiji su glavni protagonisti VW Buba te rasplesana grupica simpatičnih bakica.

Volkswagen je omogućio prijevoz gospođa iz umirovljeničkog doma Remete do Studija smijeha, a nova Buba jedna je od atrakcija u spotu jer se u njoj bakice odvoze s cjelonoćnog partijanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Pogledajte ove brojke i dva puta razmislite želite li voziti 200 km/h! Slika nije dostupna KLASIK Zašto će Volkswagenov kombi živjeti vječno?

Ovo je prvi zajednički glazbeni projekt dvojice dugogodišnjih prijatelja, koje trenutno možemo gledati u popularnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato, a kojima su se u izvođenju pjesme priključili Bizo Brigante iz Bolesne braće te radijska i TV voditeljica Jana Fabijanić. Svi četvero članovi su novonastalog koncepta Yoghurt koji osim autorske glazbe objedinjuje kostimirane izvedbe, ples i glumu.

„Zajedno s Baby Dooksom bit ću uključen u promociju spotova i koncerata, planiramo izdati vlastiti album i raditi na širenju koncepta Yoghurt“, izjavio je Mario Petreković najavivši veliku turneju po 'staračkim domovima' s ovim novim funk projektom.

Od kada se prvi put pojavila na tržištu, davne 1938. godine, Volkswagen Buba privlači brojne poglede i osvaja simpatije. Prva generacija ovog modela dosegla je kultni status, prodano je blizu 22 milijuna primjeraka, i jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena. Svojim originalnim i neodoljivim dizajnom VW Buba i dan danas predmet je žudnje, kako muškaraca, tako i pripadnica ljepšeg spola, a osvojila je i rasplesanu i simpatičnu grupicu iz spota Bakica.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene