Kampanja Donalda Trumpa, prije proglašenja pobjednika na izborima, planirala je zakazati veliku konfereciju za medije u luksuznom hotelu u Philadelhpiji. Umjesto u hotelu Four Seasons, završili su na parkiralištu između - krematorija i trgovine za odrasle.

Galerija


Dok su se glasački listići u Americi još brojali, Donald Trump najavio je veliku konferenciju za medije u luskuznom hotelu Four Seasons u Philadelphiji.

Vezani članci Steve Bannon Suprotno savjetima: Trump pred kraj mandata pomilovao bivšeg savjetnika Stevea Bannona Donald Trump Trumpizam nakon Trumpa: "Predaje zemlju i svijet u puno lošijem stanju nego što ga je naslijedio. To je njegova mračna ostavština"

Ubrzo nakon njegove najave javili su se iz tog hotelskog lanca i rekli da Trump nije zakazao konferenciju u Four Seasonsu, ili barem ne u luksuznom hotelu...

Trump je uskoro na Twitteru javio da je konferencija zapravo planirana u ''Four Seasons Total Landscapingu''.

Zbog greške u Trumpovu timu novinari su tako stigli na parkiralište trgovine za vrtlarstvo u predgrađu Philadelphije, koje se nalazi između krematorija i trgovine za odrasle.

Još smiješnije od same lokacije jest i reakcija Trumpova odvjetnika Rudyja Giulianija kada su mu okupljeni novinari rekli da su svi mediji upravo proglasili Joe Bidena pobjednikom i novi predsjednikom SAD-a. Njegovu urnebesnu reakciju pogledajte u videu ispod.