Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McLaren uložio službenu žalbu na Hamiltonovu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Momčad McLaren Mercedesa odlučila se žaliti na odluku koja je njihovom vozaču Lewisu Hamiltonu uskratila pobjedu na Velikoj nagradi Belgije prošli vikend.

Hamilton je kažnjen naknadno sa 25 sekundi penalizacije, zbog incidenta u posljednjoj šikani. Naime, tijekom borbe za prvo mjesto Britanac je presjekao zadnji zavoj, da bi odmah propustio Raikkonena ispred sebe, no tek za pola dužine bolida. Zatim ga je odmah prestigao u sljedećem zavoju. To su suci na stazi okarakterizirali kao prekršaj i Hamilton je oštro kažnjen, te je na kraju prebačen s prvog na treće mjesto.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Državno odvjetništvo u Splitu Uvjetne kazne Šokantna presuda za spolno uznemiravanje djece: Uložili žalbu nakon pisanja medija

McLaren je uložio službenu žalbu na tu odluku, a FIA i njezin žalbeni sud odlučit će o tome hoće li ju prihvatiti.

''Da su kontrolori utrke inzistirali na tome da Hamilton mora ponovo propustiti Raikkonena, mi bismo mu javili da to napravi,'' tvrdi Mclarenov izvršni direktor Martin Whitmarsh, a na konačnu odluku još ćemo neko vrijeme pričekati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene