Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arapski milijuni okrenuli su Premier ligu naopačke. Izvršni direktor Manchester Uniteda priznao je kako bi klub ozbiljno razmotrio ponudu svojih gradskih rivala za Ronalda, jer se radi o velikoj svota novca.


Novi vlasnik Manchester Cityja šeik Al Fahim ne skriva želju i ambiciju da okupi najveće svjetske zvijezde u nebeskoplavom dresu. Možda prvi na tom popisu je zvijezda rivala Cristiano Ronaldo za kojeg je navodno šeik ponudio 135 milijuna funti. 

Vezani članci Slika nije dostupna Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao Slika nije dostupna City poručio Brazilcu Ronaldu: ''Više nas ne zanimaš!''

Izvršni direktor Man Uniteda Gill rekao je da ako tako bogata službena ponuda dođe, o tome će odlučiti vlasnici kluba američka braća Glazer i Alex Ferguson. 

'Ne vjerujem da je šeik ozbiljan kad priča o tolikom novcu. To je stvarno velika svota za jednog igrača. Vidjet ćemo što nam budućnost nosi, no sigurno je da će Al Fahid okrenuti nogomet naopako', rekao je Gill. 

'Ne brinemo se za razvoj situacije jer na svim pozicijama imamo snažnu konkurenciju. Alex je miran po tom pitanju.'