Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na promociji novog filma 'Brzi i Žestoki 4' u Los Angelesu okupila se glavna postava, a ondje se uputila i Fani Stipković te razgovarala s glavnim zvijezdama filma.


Osim ugodnog razgovora s Walkerom, u ovotjednom Red Carpetu saznat ćemo zašto se Mišo Kovač obrušio na kolege s estrade i novinare, kao i da li je Alka Vuica opet s Igorom Štimcem

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Najpopularniji srpski folker Aca Lukas naglašava da se vratio bivšoj djevojci, a ne svojoj supruzi kako pišu mediji. Vidoviti Milan ukinut je u Srbiji, vidovnjaci su se pobunili, a čitavu situaciju zabilježilo je budno oko Red Carpeta.

Prava drama dogodila se u domu narodnog pjevača Ivana Zaka kada mu je inspekcija došla zaplijeniti tigricu vrijednu 80 000 eura. Velibor Đarovski otkriva sve o namještanju sportskih utakmica i Eurosonga.

Gledatelji ove nedjelje između ostalog imaju priliku vidjeti i kako je prošao party na kojem je Red Carpet proslavio svoje 300. izdanje. Ella Dvornik u rubrici 'Klinci poznatih' ugostit će Alkinog sina Arijana Vuicu.