Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga Prijatelji životinja objavila je listu 'najokrutnije odjevenih javnih osoba u Hrvatskoj'.


U top 5 najokrutnijih našli su se: Vlatka Pokos, Indira Vladić, Marko Grubnić, Maja Šuput i pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek. Prijatelji životinja osuđuju ih zbog nošenja krzna i pozivaju ih da se 'odijevaju u skladu s 21. Stoljećem'. Njihov pokušaj da se nošenjem krzna prikažu modernima i u trendu izaziva podsmijeh, predstavljajući etički i modni promašaj, ističu Prijatelji životinja.

'Modna osviještenost, osobito suvremenog doba, izražava se kreativnim dizajnom i stilom, a ne krznom životinja, čiji gubitak za njih ujedno znači gubitak života. S dijelovima tijela mrtvih životinja na sebi kao ukrasima, može se biti privlačan jedino onima koji su svojim svjetonazorima i duhom ostali u kamenom dobu', kaže udruga boraca protiv nasilja nad životinjama.
 

Vezani članci Maja Šuput Maja uživa u čestitkama nakon što je objavila da je trudna: "Nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj!'' Maja Šuput, Marko Grubnić, Nives Celzijus i Indira Levak Podigle prašinu svojim seksepilnim izdanjima, pa to i zabilježile: "Svaka ima svoj faktor, a Marko je zajednički"