Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Folk guru posjetio je Tuzlu gdje se održala dodjela glazbenih Oscara, tzv. 'Noć najvećih zvijezda', a tamo su se zatekli Dragana Mirković, Mile Kitić, Selma Bajrami, Šako Polumenta, Šaban Šaulić i mnogi drugi.


Sedma po redu dodjela 'Glazbenih Oscara' najvećeg glazbenog priznanja u susjednoj Bosni i Hercegovini održavala se u Tuzli i nadmašila sve očekivanja organizatora po pitanju odziva publike. A odazvao se i Ćiro Blažević.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

'Ja sam osobito osjetljiv kad je muzika u pitanju i kad je ovakva koncentracija pravih umjetnika na jednom mjestu, onda mi je uistinu čast što sam pozvan.', izjavio je tako izbornik nogometne reprezentacije BiH i 'poznati glazbeni esteta' Ćiro Blažević.

No najzanimljiviju izjavu dao je kralj folk glazbe Šaban Šaulić jer je razočaran pjevačicama poput Dare Bubamare i Seke Aleksić. 'To je kratkog daha. Stihovi poput: štipni me za guzu, dodirni mi grudi, eh što nisam muško...mislim da to ne liči na narodnu muziku.', izjavio je Šaban Šaulić za Red Carpet.