Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb je ovog vikenda postao bogatiji za još jedno mondeno okupljalište čije otvorenje dakako nisu propustili mnogi poznati. U novootvorenom klubu te je večeri zapjevala Vlatka Pokos koja je na taj način najavila svoj povratak na glazbenu scenu.


'Radim na novom albumu sponzori javite se . Za album sponzori, da ne bi krivo shvatilo.', rekla je Vlaka Pokos povodom svog povratka na glazbenu scenu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Plakala sam kad sam čula presudu' Slika nije dostupna Nakon 11 godina vraća se glazbi!

Vlatka i dalje ostaje vjerna svom glazbenom izričaju, popu naravno. Za razliku od mnogih kolegica koje sve otvorenije koketiraju s turbo folkom, Vlatka ističe da se tih lakih nota ne bi prihvatila ni za kakav novac.

>> FOTO: Vlatka Pokos pjevala za seksi manekenke

Pjevačica koja se našla u središtu skandala nakon razvoda od bivšeg supruga Josipa Dikana Radeljaka novinske će stupce idućih mjeseci čini se napokon početi puniti pričama o glazbenoj karijeri, a ne privatnom životu kako smo posljednjih godina naviknuli.

Jedna od tema večeri bio je i tamnoputi Britanac, novi misteriozni prijatelji naše Modne Mace. Više u prilogu IN magazina!