Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Renata Končić, javnosti poznatija kao Minea, nakon više godina izbivanja s glazbene scene najavljuje veliki povratak. Ekskluzivno za IN magazin pjevačica je progovorila o estradnim planovima, proživljenoj teškoj prometnoj nesreći, ali i ljubavi.


Svi se sjećaju Minee, koja je devedesetih u vrijeme dance groznice žarila i palila po Hrvatskoj. Iako je do prije nekoliko godina Renata Končić uživala status zvijezde, njezina karijera polako se počela gasiti. Mikrofon je odlučila staviti u drugi plan.

>> Minea u top formi: Smršavila 15 kilograma i najavila povratak

Vezani članci Slika nije dostupna Vlaka Pokos: Sponzori, javite mi se! Slika nije dostupna Deset glazbenih zvijezda koje 2010. najavljuju povratak!

Nakon gotovo četiri godine stanke, nekadašnja teen zvijezda odlučila se vratiti pod estradno nebo. Trenutačno se bavi organizacijom turneje koja bi trebala uslijediti početkom ljeta.

Privatni joj je život bio idiličan sve do prije tri godine kad je doživjela tešku prometnu nesreću. U to je vrijeme Minea ostala i bez svoje velike ljubavi. Utjehu od boli tada je počela tražiti u hrani. Više u prilogu IN magazina!