U pripijenoj čipkastoj haljini otvorenih leđa, Beyonce je kao i uvijek djelovala kao da je mislila na sve. No, čini da joj je ovaj put promakla jedna sitnica. Naime, iznenadila je naraslim crnim kovrčavim dlačicama ispod pazuha.


U nekoj kućnoj situaciji tako nešto nije čudno, ali pojaviti se na glamuroznoj premijeri vlastita filma s takvim propustom, zaista je ponižavajuće za zvijezdu takve veličine.

Vezani članci Slika nije dostupna Tilda Swinton klempava pod šiltericom Slika nije dostupna Nataša Janjić poput filmske dive na premijeri s Joškom Lokasom

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica u filmu tumači ulogu problematične dive soula, Ette James. Kako bi se kvalitetno pripremila za ulogu, Beyonce je posjećivala rehabilitacijske centre i upoznalvala prave ovisnike te doznala kako žive.

'Morala sam snimiti ovaj film, a opet sam bila vrlo prestrašena! U životu nisam došla u kontakt s bilo kakvom vrstom opijata, tako da zaista nisam imala nikakvog iskustva po tom pitanju. No, nakon što sam to sve prošla, da bi ulogu koju tumačim odradila što realnije, mogu samo reći kako sam mnogo naučila o životu, a i o sebi.', rekla je Beyonce.

Pjevačica je također upoznala danas 70-godišnju umirovljenu Ettu James, koja je pakao droge proživjela sedamdesetih godina prošlog stoljeća.  Film u kina stiže u proljeće iduće godine.