Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi glumac Ivan Herceg je gostovao u Sceni i otkrio mnoge zanimljive detalje o sebi.


Na ime mladog glumca Ivana Hercega mnoge će pripadnice ljepšeg spola duboko udahnuti. Često proglašavan najprivlačnijim muškarcem, Herceg sada utjelovljuje zločestog Dinu u 'Najboljim godinama'. Proveo nas je setom gdje se serija snima, otkrio zašto ga to stalno skidaju te je li zbog toga dobivao nemoralne ponude.

Vezani članci Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Ostavljaju dojam skladnog para unatoč razlici od 15 godina, no stalno prekidaju pa se mire Slika nije dostupna 'Bila sam u dugoj vezi sa ženom'

Odnedavno se pojavljuje u seriji Najbolje godine gdje glumi lokalnog nasilnika Dina, a partnerica mu je Jelena Perčin. Ivan za sebe kaže kako je poštena i pouzdana osobe privržena obitelji što su i osobine odličnog partnera pa ne čudi što mnoge žene uzdišu za njim.

>> 'Ispalo je kao da sam na megafon vikao da ne želim gay uloge'

'Privatno sam potpuno različit od lika kojeg glumim u Najboljim godinama, on je nasilnik, a ja nisam', rekao nam je. Iako s golotinjom na ekranu nema problema svjestan je kako mu je titula najseksi Hrvata dodatno pomogla u tome da se od njega često traži da skine majicu.

Ivan trenutno nema puno vremena za brigu o tijelu, no kad ne radi odlazi u teretanu i trči te tako održava liniju.