Sandra Bullock je otkrila da je tijekom snimanja filma 'The Proposal' imala jednu vrlo neugodnu epizodu, no više za redateljicu filma nego nju samu.


'Snimati 'golu' scenu u filmu 'The Proposal' je bilo pomalo čudno, no jednom kada sam shvatila da nema šanse da ikako to odradim bez da budem u potpunosti gola, sam se opustila. No kako je snimanje potrajalo, a ja sam bila umorna, čini se da sam se bila previše opustila, jer sam u jednom trenutku čula redateljicu Anne Fletcher kako viče, 'Sandra, ispala ti je vagina, da si je odmah pokrila!'', rekla je Sandra Bullock u zadnjem intervjuu koji je dala.

Vezani članci Slika nije dostupna Bludna i bez srama: Željela oralno zadovoljiti Alkinog partnera! Slika nije dostupna FOTO: Profi obradio gole vruće internetske amaterke

>> Sandra Bullock: Od sada se skidam u svakom filmu!

Sandra je redateljicu poslušala, no koliko se čini više je bilo neugodno Anne Fletcher nego njoj samoj što je pokazala više nego što je željela. U filmu joj je partner bio kolega i prijatelj Ryan Reynolds, a bio je to prvi njezin film koji je dostignuo toliku zaradu uz prvo mjesto gledanosti na top ljestvicama unatrag deset godina. Nakon njega je Sandra šaljivo izjavila da ukoliko njezino golo tijelo garantira toliku gledanost da će se od sada skidati u svakom filmu koji će snimiti.