Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka izvanbračnog djeteta Gorana Višnjića, Mirela Rupić je revoltirano kometirala zadnje napise o njoj u hrvatskim medijima.


A na medije je kao ris ljuta i majka izvanbračnog djeteta Gorana Višnjića. No, ako smijemo suditi, ovaj put s punim pravom. Kopajući neovlašteno po Facebook profilu Mirele Rupić, novinari su iskopali njezine sasvim obične ljetne fotografije. Brže - bolje popratili su ih bombastičnim naslovima, koji su definitivno izvan svake etike i dobrog ukusa.

Vezani članci Slika nije dostupna Mirela Rupić: Višnjiću, sjaši nam više s vrata! Slika nije dostupna Višnjić poručio bivšoj: Prestani iskorištavati dijete

'Ovo je prešlo svaku kap u mom životu i mom stprljenju. Da ja ne mogu disati, živjeti normalno u ovoj zemlji. Jučer je plasirana informacija da je svaki građanin je zadužen 3000 kuna po glavi. Da bi se skrenula pozornost s takvih stvari treba pisat o Mireli Rupic koja se slikala, gle čuda, na plaži, u moru, kao što se svaka žena slika i po Facebooku ima svoje slike i tako dalje', ogorčena je bila Mirela. Više u prilogu IN magazina!

>> Novi Facebook status: Mirela Rupić ponovno ljubi!

>> Mirela Rupić dala kćeri prezime Višnjić
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju