Kristina Lumbar je jedna od djevojaka koja svoj zavodljivi izgled može pripisati majci prirodi i svestranoj pomoći mirne ruke kvalitetnog estetskog kirurga. Mlada manekenka je bila prva djevojka u povećem nizu danas već javno operiranih hrvatskih celebova, naravno uz veliku pomoć Nove TV, bez čije pomoći takvi zahvati jednostavnoj i mladoj djevojci poput Kristine ne bi bili mogući, a uskoro će se natjecati u reality showu Paris Hilton


Iako je u vrijeme kad se odlučila za korekcije nekih dijelova svoga tijela bila nezaposlena i relativno nezanimljiva javnosti, osim povremeno tu i tamo nekog izleta u sfere foto modela ili manekenke, priznala je kako se iz dosade i osjećaja 'niš koristi', čvrsto odlučila promijeniti jer je u jednom trenutku dok se gledala u vlastito ogledalo primijetila niz fizičkih nedostataka kojima je po njenoj procijeni bilo potrebno poboljšanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi koža i romantične suknje za treću večer Fashion.hr-a Slika nije dostupna Potpuno opčinjena 21-godišnjakom: Izmjenjivanje nježnosti u bazenu!

Nakon što se posao niza malih no korektivnih operacija odradio do kraja, može se priznati kako je Kristina dobila sasvim novi vanjski izgled, koji je s vremenom lagano počeo preuzimati maha dajući ovoj mladoj manekenki toliko željenu uzlaznu putanju, što na modnim pistama što na naslovnicama magazina.

U Showu se djevojke natječu za naklonost Paris Hilton, a pobjednica postaje nova najbolja prijateljica Paris, te s njom na tri mjeseca ide živjeti u Hollywood.

Tako je bilo sve donedavno dok nije dobila poziv da posjeti Bangkok kako bi nastupala na tamošnjim tjednima mode. Ondje je dobila priliku snimati za Fashion TV s modelima iz Šangaja, Hong Konga i naravno zemlje svog novog domaćina Tajlanda. Snimanja s Kristinom su se odvijala na otoku Koh Panghanu u Resortu Santhya. Kao i za sve ostalo, djevojke su morale proći casting i niz provjera kako bi redatelji i producenti mogli čuti kako određena djevojka zvuči i djeluje na televiziji. Kristina je zbog svoje osobnosti i dobila priliku da nastupa u posebnom video prilogu kao predstavnica Hrvatske. Iako je za vrijeme svojeg boravka u Bangkoku dosta pričala o svojoj domovini, priznala je kako je ostala iznenađena koliko ljudi je čulo za Hrvatsku.

Prije par dana, nakon dvomjesečne odsutnosti Kristina se nakratko vratila u Hrvatsku ne bi li se malo opustila od poslovnih obaveza uz svoju ljubav i zaručnika! No po povratku se neugodno iznenadila saznavši kako je njena ljubav o kojoj je naveliko pričala po svijetu ispao nezrela osoba koja još uvijek traži sebe, nimalo vrijedan njene pažnje i ljubavi.

>>Video: Kirurška preobrazba manekenke pred kamerom

Iako joj se na trenutak činilo kako su joj sve lađe potonule stigao joj je zanimljiv poziv. Kristina je odabrana zajedno s još četrdeset i jednom djevojkom između tri tisuće kandidatkinja iz cijelog svijeta da sudjeluje u Paris Hilton reallty showu 'BFF – Best Friend Forever ', koji počinje s prikazivanjem u Dubaiu 30. svibnja.

U Showu se djevojke natječu za naklonost Paris Hilton, a pobjednica postaje nova najbolja prijateljica Paris, te s njom na tri mjeseca ide živjeti u Hollywood. To će biti već treći realty bogate nasljednice gdje ona traži svoju najbolju prijateljicu s kojom bi se mogla podijeliti svoju sreću i nešto viška novca s osobnog računa. Po posljednjim informacijama s Remotecontrol.mtv, prošlogodišnja pobjednica 'BFF', Brittany Flickinger ne priča s Paris već zadnja tri mjeseca.