Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je viđena s nateknutim licem, ogromnim usnama, ogromnim grudima i u invalidskim kolicima.


Glumicu Halle Berry fotografirao je paparazzo sasvim slučajno dok ju je nepoznata žena gurala u invalidskim kolicima ulicama Los Angelesa, da bi prilikom pregleda fotografije ostao zapanjen onime što vidi. Halle, naime, izgleda kao da je imala čvenk s plastičnim kirurgom Jackie Stallone. Glumica ima nateknuto lice i usne veće od ega Modnog mačka.

Vezani članci Slika nije dostupna Halle blagdane slavi u Parizu sa zaručnikom, bez kćeri! Slika nije dostupna Sud presudio u korist Halleinog bivšeg!

Srećom, samo se radi o maski koju nosi za potrebe snimanja njezine nove komedije 'Truth Or Dare' koja bi se u kinima trebala početi prikazivati početkom 2012. godine. Berry je jedna od najljepših žena na svijetu, što dokazuju brojne naslovnice poznatih američkih i europskih tabloida. No, spremna je odreći se ljepote samo za ulogu.

Sise do pupka

Spremna da od sebe učini predmet ismijavanja pristala je i na umjetne ogromne grudi koje joj zbog težine vise do pupka. Odjevena u ružičastu bluzu i usku crnu suknju, 44-godišnjakinja mamila je začuđene poglede prolaznika. Vrlo malo informacija se mogu naći vezanih uz film koji režira Peter Farrelly koji stoji iza filmova 'Glup i gluplji' i 'Svi su ludi za Mary'.

>> Halle Berry: Kada me ne bi proganjali, svaki tjedan bi se slikala gola!