Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema riječi kojima bih opisao svoju sreću. Ponosan sam što sam opet postao otac, izjavio je Željko Mavrović, koji je i ovaj put bio u uz suprugu Jelenu dok je rađala.


- Bio sam strašno smiren na porodu. Nije mi prvi put da sam bio uz Jelenu dok je rađala. Smatram da je bitno da joj pružam potporu u tim trenucima. Vidim da i njoj to puno znači - istaknuo je Mavrović, dodajući kako se njihova troipolgodišnja kćerkica Arijana jako veseli braci. 

Vezani članci Maleni Frane je rođen u Sisku 17. ožujka 2021. U Sisku rođen mali Frane, ime je dobio po velikom dobročinitelju koji je obitelji pomogao nakon potresa: "Jako sam sretan, ali..." Daniel Beni (Foto: Facebook) Frontmen nekad popularnih Teensa postao tata, supruga mu rodila sina

- Arijana još nije vidjela Mirka, ali jako je uzbuđena - rekao je bivši boksač. 

Dodao je da se i mali Mirko i supruga Jelena osjećaju dobro, ali se još nalaze u bolnici. Jelena je rodila u subotu u 5.40 sati u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a mali Mirko ima 4,3 kilograma i dug je 53 centimetra. 

- Sretni smo što smo dobili još jedno dijete, a daljnje širenje naše obitelji malo će pričekati - kroz smijeh je rekao Mavrović. 

Jelena i 37-godišnji Željko upoznali su se 1991. u Kazališnoj kavani u Zagrebu. Nakon što je prestao boksati, "šaka sa Srednjaka" posvetio se uzgoju zdrave i prirodne hrane u Sloboštini kod Požege, gdje živi sa svojom obitelji.