Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je vrijeme na Hvaru više podsjećalo na jesen nego ljeto, to nije smetalo 29-godišnjem Gordanu, koji već nekoliko godina igra u američkom NBA-ju, kada je sa svojom novom djevojkom posjetio jedno od najpoznatijih domaćih ljetovališta.


Oblaci i kiša nisu im previše smetali, a dok je Gira navečer ipak morao obući toplu vestu, njegova partnerica, navodno porijeklom s Havaja, gradom je odlučila prošetati u kratkoj majici, poslije čega se zajedno sa svojim dečkom smjestila na mali brod. 

Vezani članci Don Ranko Vidović Papa Franjo imenovao novog hvarskog biskupa: ''Hrabrimo jedni druge! Klonimo se ogovaranja i strančarenja!'' Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće

Gordanovi poznanici govore da je posljednjih mjeseci doista zaljubljen, no bilo kakve informacije o svojoj novoj odabranici ljubomorno čuva samo za sebe. 

No, to je posve razumljivo s obzirom na neugodna iskustva iz brakorazvodne parnice, ali i skrbništva za dvoipolgodišnju kćerkicu Laru. 

Cijela ta situacija, kažu njegovi prijatelji, iznimno ga je potresla, pa je od razvoda s Natašom, 30-godišnjom profesoricom tjelesnog odgoja, i zbog problema u odnosu s kćerkicom, naš poznati košarkaš dosta patio. 

Stoga bi mu nova ljubav doista mogla biti pravi melem za rane.