Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Anglikanska crkva izdala vodič za seks i brak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sve većeg broja razvedenih brakova i loše komunikacije među parovima, Anglikanska crkva poručuje da je vrijeme da progovori o seksu.

Vodič za seks i brak, u izdanju Anglikanske crkve i naslovljen "Odrasti zajedno", zamišljen je kao potpora bračnim parovima da budu otvoreni i iskreni jedni prema drugima.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika Uhićen je VIDEO S pištoljem uletio u crkvu tijekom mise, pokušao upucati svećenika: Kamere snimile napad Slika nije dostupna Ne daju rastave brakova Korejski sud: Potrudite se pa će supruga spavati s vama

"Seks, daleko od toga da je zločest, nešto je uistinu divno i nešto što moramo slaviti", stoji u vodiču, ali ističe se, "kao i sva druga vještina, mora se naučiti... moramo jedni drugima biti učitelji".

Autor priručnika je vikar Andrew Body, oženjen već punih 39 godina. Dometnuo je da ne želi da se stekne dojam da crkvi želi zavirivati u tuđe spavaonice, te da se Anglikanska crkva ne bavi seksualnim tehnikama.

"Radi se o tome da želimo ljude potaknuti da međusobno razgovaraju", objasnio je Body.

Nekim parovima naprosto nedostaju valjane informacije, pa se u vodiču obrađuje slučaj para koji je očajavao jer supruga nikako da ostane u drugom stanju.

"Ispostavilo se da nikada nisu imali potpun snošaj", navodi autor.

U vodiču se obrađuju i druge teme, poput kućanskih poslova, financija i odgoja djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene