Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Brutalno sam izbačena iz doma u kojem sam živjela četiri godine', rekla je Vlatka Pokos u Temi dana s Hloverkom, u svom prvom televizijskom intervjuu nakon razlaza s Josipom Radeljakom.


'Suprug me izbacio na ulicu bez ičega - bez dokumenata, odjeće i novca. Još uvijek nemam niti svoju putovnicu', rekla je Vlatka Pokos, dodavši i kako nikad nije mislila da joj se takva situacija može dogoditi. 'Čovjek ne razmišlja o nekim problemima dok mu se dogode'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

Poznata hrvatska pjevačica i voditeljica je naglasila kako njezina situacija treba biti poticaj ostalim ženama da prijave policiji nasilje u obitelji te da se na sudu bore za svoja prava.

Kad ju je Hloverka upitala za malenu Lanu, Vlatka je zastala i umalo zaplakala, a onda je rekla kako je to tema o kojoj joj je teško govoriti.

'Nisam Lanina biološka majka iako me ona na jednom psihološkom testiranju tako nazvala. Ponosna sam jer sam odgojila pametnu i pristojnu curicu. Osjećam kao da sam izgubila vlastito dijete', rekla je Vlatka, zaključivši kako su njezini osjećaji prema Lani izuzetno jaki.

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos pogledajte u video dodatku.