Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Formula je vrlo jednostavna - nakon nekoliko godina burnog bračnog života uz desetak medijskih afera, kreće se u pisanje i izdavanje knjiga.


A kao rezultat toga uslijedit će i brojni financijski vrlo unosni pozivi. Bilo da je riječ o vođenju evenata ili pukom pojavljivanju na njima. Splitska krtica InMagazina, Gordan Vasilj, iskopao je Vlatku Pokos na proslavi 2. godine Hemingwaya u Splitu te se zajedno s njom osvrnuo na napise kako bi se uskoro mogla naći u zatvoru.

>>Pala prva tužba: Vlatki Pokos prijeti 1-3 godine zatvora

Vezani članci Ivan Malenica Sutra sastanak premijera i generala koje tužitelji iz BiH terete za ratni zločin u operaciji Bljesak Slika nije dostupna Radeljak: Ne treba mi pomoć socijalnih radnika

'Ta floskula nema smisla niti težinu, jer Lani nikada nisam činila zlo, niti sa ovom knjigom. Neki drugi joj čine zlo, i ti stručni neki ljudi bi se trebali pozabaviti Laninim ocem i njegovom novopečenom partnericom. Ja Lanu nikada nisam izlagala medijima', rekla je Vlatka Pokos koja komentira i izjavu sina Alke Vuice Arijana koji je istupio u medije revoltiran njezinim napisima na račun svoje majke. Što na to kaže Vlatka pogledajte u priloženom videu.