George Michael će, ako nikako drugačije, ući u povijest kao prvi pjevač koji je na novom Wembleyu održao samostalni koncert. Pred tisućama fanova Michael je odpjevao mnoge hitove, pa i one iz dana kada je bio član boy grupe Wham!


Koncert je održan u subotu, samo dan nakon što je 43-godišnji pjevač zbog vožnje pod utjecanjem narkotika kažnjen sa zabranom vožnje 2 godine i 100 sati dobrotvornog (društveno-korisnog) rada. 

Vezani članci PR Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“ Bora Đorđević Riblja Čorba održala koncert u Celju: Bora Đorđević pjevao sa šalom Hajduka oko vrata

"Ovo je iznimna čast. Još od djetinjstva sam osjećao veliku povezanost s Wembleyem", rekao je pjavač novinarima, a na pozornici se obratio i obožavateljima koje je nazvao "najboljima i najstrpljivijima na svijetu".

"Zaista sam ovdje, ne mogu vjerovati. Prije nego se zanesem u nastavku večeri, želio bih vam reći - hvala vam za ovih 25 godina." 

Na koncertu su gostovali i bivša Spice Girl Geri Halliwell, TV voditeljice Claire Sweeney i June Sarpong te Ivana Trump.