Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iznošenje neugodnih tajni, pranje prljavog rublja i općenito "rat ruža", očekuje se i u brakorazvodnoj parnici pjevačice Britney Spears (24) i muža Kevina Federlinea (28), objavio je britanski i američki tisak u nedjelju.


Naime, imetak pop-princeze procjenjuje se na 100 milijuna eura, a unatoč predbračnom ugovoru, prema kojem njen muž, bivši prateći plesač, ima pravo na uzdržavanje od 235 tisuća eura, očekuje se da će njegovi odvjetnici tražiti više.

Vezani članci Provjereno: Prijetnje i ucjene radnicima Hrvatskih šuma - 6 Odustanite od tužbi ili nema sirovine za rad! Zbog okršaja s Hrvatskim šumama mnogi su već dobili otkaze, stotine strepe: "Noću se budim i mislim da možda nije istina. Ali nažalost je" Slika nije dostupna Kevin Federline stao u obranu svoje bivše

Britney je "svoj međunarodno razgranati poslovni imperij osigurala sa 60 stranica dugim predbračnim ugovorom", piše britanski "Daily Mail".
 
Prema tom ugovoru, Federline nakon razvoda nema pravo dobiti ni novčića od zarade, tantijema ili ugovora koje je Spearsova unijela u brak. 

Za poklone, koje je dobivao u braku od žene, a koji vrijede više od 8000 eura, svaki put se morao sklopiti zaseban ugovor, a ako nije, nakon razvoda ih nema pravo zadržati. 

Međutim, bivši muž ima pravo na polovinu osmerosobne vile u Malibuu, koju je Spearsova, prema američkim tisku, već ponudila na prodaju po cijeni od 11 milijuna eura, a za koju mediji procjenjuju da će biti glavni predmet spora.

Spearsova je nakon burnog dvogodišnjeg braka prošlog tjedna u Los Angelesu podnijela zahtjev za razvod. I Spearsova i Federline traže za sebe isključivo pravo skrbi nad dvojicom sinova.