Kylie Minogue započela je svoju dugo očekivanu turneju 'KYLIE2008' koncertom u Parizu ispred više od 10 000 oduševljenih obožavatelja. Ovo turneju sama naziva, najvećom u svojoj karijeri.


Zvijezda, koja će napuniti 40 godina krajem ovog mjeseca, otvorila je koncert pjesmom 'Speakerphone' sa svog albuma X, spustivši se sa pozornice u dugačkoj paukom inspiriranoj haljini i privezana paukovom mrežom u zraku.

Vezani članci Jason Derulo (Foto: Borna Filić/PIXSELL) Jason Derulo u Zagrebu: U prvoj minuti skinuo majicu i bacio obožavateljice u trans Slika nije dostupna Kylie Minogue - novogodišnji nastup u Londonu

Uz svoje dobro poznate stare hitove, publiku je na noge podigla verzijom pjesme Barrya Manilowa 'Copacabana'.

Kylie je za vrijeme svog nastupa izmjenila nekoliko senzacionalnih kostima, uključujući i uniformu navijačice i kostim inspiriran mornarskom uniformom. Ekstravaganciji nije bilo kraja. Pa se tako u jednom trenutku koncerta, spustila sa krova ležeći na divovskoj crnoj lubanji.

Koncertna turneja koštat će više od 10 milijuna funti i uključuje 53 koncerta diljem Europe koji će završiti koncertom u londonskoj 02 Areni u kolovozu.

Jedan od 10 000 obožavatelja u publici bio je i njezin bivši dečko, Olivier Martinez, a njegovo je prisustvo potaklo glasine o pomirenju para. Oni su tijekom prošlih nekoliko mjeseci provodili vrijeme zajedno u Parizu.

Par je prekinuo u veljači prošle godine, nakon glasina o njegovoj nevjeri. U vezi su bili četiri godine, a Kylie se zbog njega liječila u Parizu, a ne u Australiji.

Ova poznata svjetska diva, svoju je karijeru započela 1980. godine i od tada je prodala 40 milijuna albuma. Najpoznatija je po svom plesu, ali i hitovima poput 'Can't get you out of my head'.

Turneja je njezin povratak u glazbeni svijet nakon što joj je 2005. godine dijagnosticiran rak dojke. Oproravila se, od tada je snimila nove hitove, organizirala turneju i zasada prodala oko pola milijuna karata za ovu turneju.