Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australska pop zvijezda Kylie Minogue, u sklopu svoje povratničke turneje nakon što se oporavila od karcinoma dojke, održat će u novogodišnjoj noći poseban koncert u londonskoj Wembley Areni.


"To će biti prva prilika za britanske fanove da vide Kylie na njezinoj novoj "Showgirl Homecoming" turneji, koja se trenutno održava u Australiji", objavljeno je na zvijezdinoj web stranici.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 1 Rock prodrmao Pariz: Pet tisuća ljudi na koncertu sudjelovalo u velikom eksperimentu Slika nije dostupna FOTO: Kylie Minogue nastupila u G-A-Y klubu

Minogue, koja je karijeru počela glumeći u tv-sapunicama, nalazi se na turneji od 20 koncerata po Australiji i nije bilo predviđeno da nastupi u Velikoj Britaniji prije 2. siječnja. "Novogodišnja noć bit će ludo zabavna. Veselim se zajedničkom odbrojavanju zadnjih trenutaka stare godine s vama", poručila je obožavateljima 38-godišnja pjevačica najavljujući taj spektakl.

Australskoj zvijezdi dijagnosticiran je rak dojke prošle godine, samo nekoliko dana prije nego što je trebala krenuti na turneju. Operirana je u svibnju 2005. nakon čega je išla na kemoterapije u Parizu gdje živi njezin dečko Olivier Martinez, francuski glumac.

Nastupima se vratila u studenome ove godine koncertom u Sydneyu.