Počeo je reality show 'Farma' na Novoj TV. Kiša i blato do koljena dočekali su 14 poznatih koji su jučer ušli na Farmu, gdje će usred Moslavine provesti sljedećih 12 tjedana.


Prije obilaska imanja, koje se prostire na 20 000 četvornih metara, poznati farmeri morali su proći slamnati poligon noseći jaje na žlici.

Vezani članci Slika nije dostupna Sviscu se ostvario san, pjevao je sa Severinom Slika nije dostupna Farma: Dvini dvoboj, Svizac ostao bez finala!

Najbrži i najspretniji među njima, Svizac Alen Macinić, proglašen je Gazdom Farme čiji ionako upitni autoritet vrlo brzo ruši Yo koja se prihvatila kuhinjskih poslova.

Svestrana spisateljica, novinarka i pjevačica pokazala je još jedno svoje lice - kućanice i žene koja drži tri kuta kuće. U kratkom vremenu po dolasku na Farmu Yo je oprala posuđe, skuhala kavu, stavila kvasac da se diže, organizirala serviranje stola, zamijesila rezance, nahranila psa Lisu i upoznala se s krušnom peći.

Prve riječi na Farmi: 'Ljudi, pogledajte kako je WC izrezbaren!', Josipa Pavičić

Za to vrijeme ostali su natjecatelji počeli puniti vreće slamom koje će im poslužiti kao madraci, Davorin se prihvatio cijepanja, Lupino vatre, a Aleks je bježala od pijetla koji ju je 'napao zbog crvene majice'.

'Imam traume iz djetinjstva, jer mi je kod tete pijetao iščvokao cijelu guzu'', objasnila je svoj bijeg po dvorištvu.

Nakon Aleksinog bijega od pijetla, Jelena i Stipe umirali su od smijeha. Jelena je izjavila da 'razumije Aleksinu traumu, jer je nju u djetinjstvu naganjao pijetao bez glave'.

>> http://farma.novatv.hr

>> http://farma.blog.hr

Daju se naslutiti i prve romanse na Farmi.

Naime, kod izbora kreveta, Aleks i Stipe odabrali su spavati jedan kraj drugoga, a Hana i Deen izmjenjuju nježnosti, stalno se grle.

Unatoč blatu, hladnoći i teškim poslovima koje trebaju obaviti, farmerima je najveći problem upotreba WC-a. Budući da su odbili Gazdin prijedlog o kopanju septičke jame, kuju razne teorije još u dobrom raspoloženju. Dvina bi u vrećicu, Aleks u prirodu, a Stipe u rupu po mraku, no Gazda Svizac preporuča slamu i lopatu.

Sve novosti vezane uz Farmu, video, fotografije, profile farmera i ostalo možete doznati na portalu farma.novatv.hr na kojem možete i pratiti video streaming uživo! Ne zaboravite i svratiti na službeni blog farma.blog.hr, na kojem su kandidati napisali posebno za Blog.hr što očekuju od ovog reality showa.