Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pop pjevaču Justinu Timberlaku očito je pomanjkalo medijske pozornosti kada je iz čista mira odlučio s nacijom podijeliti činjenicu da konzumira drogu.


Observer Music prenosi da se njega nikad neće vidjeti da uzima drogu ili da pije jer to radi u strogoj privatnosti svog doma.

Vezani članci Matej Periš Sakoman o toksikološkom nalazu Mateja Periša: "Imao je neku energiju u sebi..." Vili Beroš Beroš želi stati na kraj jednoj od najvećih prijetnji društvu, koja sve više pogađa i djecu: "Posebno je alarmantan podatak..."

On otvoreno iznosi da njegov način života nije baš nevino čist.

„Ja se ne pokazujem na javnim mjestima dok pijem. Drogu konzumiram u svoje privatno slobodno vrijeme. Nikad nisam uhićen, iako ne znaći da neću biti jednog dana“, povjerio se Timberlake.

„Neke stvari nisu legalizirane jer bi uništile ostalu drogu, poput nikotina i duhana. Nikotin stvara veću ovisnost nego heroin.“

Nadalje priča: „Do sada sam konzumirao i previše droge, čak sam i šmrkao kokain“.

Što očekuje Timberlakea nakon ovih izjava saznat ćemo nakon što odjeknu u javnosti. Moglo bi ga to i skupo stajati jer ne vole svi „zločeste dečke“.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju